Cirke

Description:

Cirke er en 175 cm høj Highelf (bruger woodelf stats), spinkel af bygning, med en alder svarende til et menneske på 35 år. Hun har kort sort hår og blå øjne.
Hun klæder sig i tøj typisk for overklassen i Axis med en tendens til det excentriske.

Hun er rar og tålmodig. Hun har en til tider barnlig humor og tilsvarende barnlig nysgerrighed.

Cirkes mor var en heks fra Dronningens Skov og jagtet af elvernes druidecirkler fordi hun praktiserede forrykt magi. Som barn var Cirke og hendes mor derfor altid på flugt, mens de levede af hvad skoven kunne give dem.
En dag blev de indhentet og i løbet af en vild flugt blev de adskilt.
Cirke blev fanget uden at vide hvad der blev af hendes mor. Druiderne ville ikke slippe Cirke løs af frygt for at hun også ville vokse op og blive en heks.

Efter Cirke havde været holdt fange i en længere periode, besluttede druiderne at det var på tide at hun begyndte at arbejde for føden.
Det var oplagt at optage hende som lærling, da hun allerede havde en del grundlæggende viden om urter og magiske begreber.
I løbet af sin oplæring blev Cirke bemærket af Elverdronningen der regelmæssigt besøgte for at konferere med cirklernes ledere og de endte med at blive venner.
Dronningen nægtede at svare på hvad der var blevet af Cirkes mor med lod til at vide et eller andet.

Cirke var blevet træt af sin undervisning der bevidst tog afstand fra de emner hun var mest interesseret i. Da Cirke fortalte dette til Elverdronningen forbarmede hun sig over den unge pige og foreslog at Cirke kom med til hoffet i stedet.
Her lærte hun hurtigt om etikette, ordets magt og det politiske spil.

Da hun blev ældre begyndte hun at hjælpe dronningen med det praktiske administrative arbejde i hverdagen og senere tiltroede dronningen Cirke, at aflevere sine vigtige beskeder og repræsentere hende når hun selv havde travlt.
På sine ensomme rejser mellem Elverdronningen og diverse ledere begyndte hun at udforske sine magiske evner og forsøgte at replikere de ting hun huskede hendes mor havde gjort.
Det gik hurtigt op for hende at druidernes metoder ikke altid var de mest effektive og at der fandtes et væld af kræftkilder som bare ventede på at blive tappet.

Årene gik og hendes kendskab til obskure kræfter steg. Mange år senere fik hun endda en elev: Kette ( eller en person som Magnus vælger ) som hun underviste i mere accepterede fag.
Cirke var diskret og derfor havde man ingen betænkeligheder ved at hun hjalp til med at undervise den næste generation af troldmænd.
Cirkes største værk var en teknik til at studere væsners livskræft.
Ritualet er særdeles effektiv hvad angår at isolere en sjæl så den kan undersøges dybdegående, men gør det samtidig også ekstremt svært at få sjælen tilbage hvor den høre hjemme medmindre man ved præcis hvilken variation af ritualet der er blevet brugt
Hun holdt sin opdagelse og sit arbejde for sig selv velvidende at det ikke ville blive værdsat.

Måneder senere blev hun pludseligt pågrebet af druidecirklernes inkvisitorer og slæbt tilbage til dronningen i lænker.
Med hjælp fra en anonym besked havde de fundet hendes forbudte værktøjer og smed hende i en celle imens de besluttede hvad de skulle gøre med hende.
Samme nat udbrød der pludselig kaos i dronningen haller. I løbet af postyret formåede Cirke at bryde ud og flygte.
I løbet af sin flugt ud af dronningens skove hørte hun rygtet at dronningen søn var blevet myrdet og at en fæl forbandelse forhindrede præsterne i at genoplive ham.
Cirke lagde to og to sammen. Hun besluttede sig for at jage tyven der havde stjålet hendes ritual og mistanken faldt omgående på Kette. Hvis hun kunne finde ud af hvordan hendes ritual var blevet anvendt kunne hun fjerne forbandelsen og redde drengen.
Druiderne ville stadig jage hende, de ville aldrig acceptere en heks, men det var heller ikke det vigtigste. Det der betød noget for Cirke var at redde hendes forhold til dronningen.
For selvom Cirke ikke selv følte nogen skyld, det var trods alt ikke hende der havde angrebet dronningens søn, så vidste hun også godt at selv dronningen ville tvivle på hendes uskyld.
Hun sendte dronningen et brev med et løfte om at vende tilbage og bryde forbandelsen og fulgte derefter Kettes spor.

Velvidende at det ville være umuligt at fange Kette uden en “flik cirkel” opsøgte hun det ene sted hun vidste hun kunne finde en. Et af Ærketroldmandens observatorier.
Den var selvfølgelig ikke til salg men observatørerne kunne ikke gøre meget ved at cirklen var blevet erstattet med en guldmønt i nattens mulm og mørke.
Med udstyret i orden opsøgte Cirke sine gamle kontakter blandt Skyggeprinsens folk. Med nogle af Ærketroldmandens “tabte” instrumenter købte hun sig til information om Kettes bevægelser og var tilbage på sporet igen.
Det ledte hende til Axis. Overbevist om at Kette vat nær, begyndte Cirke at sprede sin indflydelse og skabe kontakter. Han er her et sted, han slipper ikke væk!

One Unique Thing: Cirke er den eneste der kan redde elverdronningens søn fra sin forbandelse

Icon Relationships:
Prince of Shadows: Positive (1)
The Elf Queen: Conflicted (1)
The Archmage: Negative (1)

Bagground:
Witch of the forbidden arts (3)
Diplomat of The Elf Queen’s court (3)
Child on the run (1)
Lounge lizard (1)

Bio:

Cirke

SheetShelf magnuspihl magnuspihl