Harkos

Søn af Wulf, Søger af Stål 1. grad

Description:

ICON RELATIONSHIP
Kejseren – negativt 1 point
Druiden – positivt 1 point
Elverdronningen – positivt 1

BACKGROUNDS
SMED. Har bestået Stålsmedeeksamen ved Dværgesønnernes Våbensmedelaug i Armbolt. Harkos nu kalde sig ”Søger Af Stål, Første Grad”. (3 point) Til hans eksamen smedede han sine sværd.

ELVERKENDER. Har godt kendskab til elvere, på grund af sine rejser og den træning han har
modtaget hos Skovelverne i Pantiel. (1 point)

DVÆRGEKYNDIG. Er fra spæd vokset op hos dværgene i Armbolt, hvor han har boet i Tolin
Kobbertangs hus i sjette underkælder. (3 point)

ONE UNIQUE THING
“Jeg er den eneste der ved, at den ellers så respekterede Førsteminister Minos Kabalna, i virkeligheden er Diabolistens tjener og en forræder mod Kejseren og Imperiet.”

For 30 år siden var dværgen Tolin Kobbertang på vej hjem til Armbolt fra Axis. Det kan være farligt at rejse alene og Tolin slog følge med daglejeren; Wulf, hvis kone var bukket under for svindsot og havde efterladt Wulf med deres seksmåneder gamle dreng, Harkos. De blev overfaldet af landevejsrøvere som dræbte Wulf. Tolin tog barnet med hjem og opdrog ham.

Dværgene (i hvert fald dem hjemmefra) stolede på Harkos, og da var hurtig, blev han kurer og post/pakke udbringer. Han bragte vigtige beskeder fra dværgene til deres kolleger i andre byer. Han bragte også smykker, sværd og andr kostelige varer til rige kunder.

En del af hans rejser bragte Harkos til Elverne, hvor han blev glad for at komme. Her har han lært om skoven, trænet i bueskydning og lært at lytte til skoven.

Da han skulle aflevere en kostelig daggert ved hoffet, kom Harkos til at overhøre en samtale der afslørede at Førsteminister Minos Kabalna ikke har rent mel i posen.
Harkos bryder sig ikke om hoffet, eller Kejseren (som han aldrig har mødt), da han er sikker på at Imperiet er et dække for tyrrani.

Bio:

Harkos

SheetShelf magnuspihl magnuspihl